Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.

Catalog

Tip
Tip
Gama
Pret
lei lei
Culoare
Producatori

Spatule electrice

Contine 4 produse.
  • Spatula Waxlectric I Renfert spatula electrica -realizarea modelului din ceara este simplă precisă şi fără stres ca urmare a temperaturii varfului instrumentului distribuita în mod egal. Se economiseste timp intrucat nu mai este necesară incalzirea separata a materialului si instrumentului .

  • Spatula Waxlectric Light I Renfert spatula electrica -realizarea modelului din ceara este simplă precisă şi fără stres ca urmare a temperaturii varfului instrumentului distribuita în mod egal. Se economiseste timp intrucat nu mai este necesară incalzirea separata a materialului si instrumentului .
  • Spatula Waxlectric II Renfert spatula electrica 2 piese de mana simultan - 2 canale care pot fi setate individual-realizarea modelului din ceara este simplă precisă şi fără stres ca urmare a temperaturii varfului instrumentului distribuita în mod egal. Se economiseste timp intrucat nu mai este necesară incalzirea separata a materialului si instrumentului .
  • Spatula Waxlectric Light II Renfert spatula electrica 2 piese de mana simultan - 2 canale care pot fi setate individual-realizarea modelului din ceara este simplă precisă şi fără stres ca urmare a temperaturii varfului instrumentului distribuita în mod egal. Se economiseste timp intrucat nu mai este necesară incalzirea separata a materialului si instrumentului .