Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.

Catalog

Pret
lei lei
Culoare
Producatori

Aparate pentru gutiere

Contine 3 produse.
  • ERKOFORM 3D MOTION-Unitate de termoformare sub vid Erkodent.Proces automat de termoformare cu control tactil 3D al temperaturii,nu necesita alimentare cu aer comprimat. Toate materialele Erkodent de termoformare sunt incluse în softul aparatului.Posibilitatea de includere materiale noi. Va ofera posibilitatea sa realizati: proteze partiale, linguri individuale pentru protetica totala,amprente pentru mucatura, gutiere pentru coroane si punti provizorii,gutiere ortodontice.
  • OCCLUFORM-3 Erkodent ocluzor pentru întipărirea urmei de muşcătură opusă in timpul procesului de termoformare cu Erkoform-3D.
  • ERKOFORM-3D+ Erkodent Unitate de termoformare sub vid cu control tactil 3D al temperaturii,nu necesita alimentare cu aer comprimat. Toate materialele Erkodent de termoformare sunt incluse în softul aparatului.Posibilitatea de includere materiale noi. Va ofera posibilitatea sa realizati : proteze partiale, linguri individuale pentru protetica totala,amprente pentru mucatura, gutiere pentru coroane si punti provizorii,gutiere ortodontice.