Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.

Spider Klip MPF BRUSH

112-0000
MPF BRUSH
In stoc
Scurta descriere
Spider Klip MPF BRUSH sistem de montare a 6 coroane deodata, economisire de timp-usurarea muncii unui tehnician dentar. O mai buna manevrabilitate si o perspectiva corecta in colorarea coroanelor dentare. Dispozitivul va oferi o perspectiva corecta reala deoarece sunt aliniate iar astfel colorarea va fi mult mai precisa.

528,21 lei

20 de ani de experienta
Asistenta gratuita
Livrare in 24h

Descriere

Spider Klip este fabricat din aluminiu pensele si arcurile fiind fabricate din otel inoxidabil. 
6 pense din otel inoxidabil pozitionate pe arcuri sunt dispuse sub forma arcadei dentare

Ultima inovatie de la MPF Brush Co. are ca scop usurarea muncii unui tehnician dentar economisindu-i timpul oferindu-i o mai mare precizie o mai buna manevrabilitate si o perspectiva corecta in colorarea a pana la 6 coroane deodata.
Montand coroanele pe Spider Klip dispozitivul va oferi o perspectiva corecta reala deoarece sunt aliniate iar astfel colorarea va fi mult mai precisa.
Cand se foloseste dispozitivul Spider Klip MPF procesul de colorare este executat mult mai corect deoarece coroanele sunt aliniate un langa alta imitand astfel forma arcadei dentare.
O portiune cauciucata a fost adaugata penselor pe interior pentru aderenta impiedicand deplasarea coroanelor.
Pensele din fata sunt modelate astfel incat sa prezinte doua puncte de contact cu suprafata anterioara a coroanei oferind astfel mare stabilitate in combinatie cu zona de aderenta.
Spider Klip dispune de 6 prize din cauciuc pentru rezerva.
Spider Klip poate fi folosit cu sau fara prizele de cauciuc.

Produse similare