Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.

Hidrator pensula Ceramic Brush Hydrator MPF BRUSH

109-0000
MPF BRUSH
In stoc furnizor
Scurta descriere

Parul de mustela siberica este greu de umezit astfel incat a fost conceput un rezervor de apa care suspenda pensula fara a atinge marginile laterale sau fundul vasului. 

179,45 lei

20 de ani de experienta
Asistenta gratuita
Livrare in 24h

Descriere

  • Cufundand varful pensulei timp de 5 minute in rezervor apa va avea suficient timp sa se infiltreze in interiorul smocului de par realizandu-se astfel umiditatea optima pentru aplicari. NB: MPF Ceramic Brush Hydrator nu trebuie folosit ca suport pentru pensule. Expunerea indelungata la apa a pensulei distruge calitatea parului. Apa din rezervor trebuie schimbata cu regularitate.
  • Parul de mustela siberica este greu de umezit astfel incat a fost conceput un rezervor de apa care suspenda pensula fara a atinge marginile laterale sau fundul vasului. Cufundand varful pensulei timp de 5 minute in rezervor apa va avea suficient timp sa se infiltreze in interiorul smocului de par realizandu-se astfel umiditatea optima pentru aplicari.
  • NB: MPF Ceramic Brush Hydrator nu trebuie folosit ca suport pentru pensule. Expunerea indelungata la apa a pensulei distruge calitatea parului. 
  • Apa din rezervor trebuie schimbata cu regularitate.

Produse similare