Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.

PLASAREA COMENZILOR

www.doriotdent.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, www.doriotdent.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de www.doriotdent.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Prin lansarea unei comenzi pe acest site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau email) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Dupa fiecare comanda plasata, Cumparatorul va fi contactat telefonic de catre Vanzator, pentru confirmarea comenzii. Pana la acest pas, nici o alta forma de comunicare, nu are drept de contract intre cele 2 parti.

Dupa ce comanda este confirmata, Vanzatorul va emite factura fiscala pentru bunurile comandate, in baza datelor furnizate de catre Cumparator.

Cumparatorul este obligat sa furnizeze date corecte, valide.

Pentru produsele care nu se afla in stocul Vanzatorului in momentul plasarii comenzii, este necesara verificarea disponibilitatii reale, telefonic sau pe email.