Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.
Reducere Multimat Easy+ Pompa Vacuum Degudent

Multimat Easy+ Pompa Vacuum Degudent

5460250001
DEGUDENT
In stoc
Scurta descriere

Multimat Easy Degudent + Pompa Vacuum Degudent este un cuptor pentru arderea ceramicii.

Multimat Easy de la Degudent este rezultatul cercetatorilor in imbunatatirea performantelor. Specificatiile sale tehnice se pliaza perfect proceselor de zi cu zi din laboratoarele dentare. Forma sa compacta face ca acest cuptor sa fie folosit cu usurinta in laboratoare mici si in laboratoarele clinice.

14 814,10 lei

17 027,10 lei

(-2 213,00 lei)

20 de ani de experienta
Asistenta gratuita
Livrare in 24h

Descriere

Display - Interfata refacuta functioneaza la ultimele standarde si arata informatii relevante si optiunile. Display-ul pe 2 randuri arata informatiile si mesajele esentiale in urmarirea procesului de ardere a ceramicii.

Tehnologie - Peretele din quart spiralat asigura distributia omogena a caldurii in interiorul camerei de ardere. Beneficiile sunt consistenta si calitatea, reproductivitatea la orice moment.

PCB - Timpii foarte buni de reactie, controlul integrat al temperaturii fac din acest cuptor unul foarte sigur de folosit. Poate fi updatat la ultima versiune de software printr-un simplu stick USB.

Dimensiune - Multimat Easy ne incanta  cu designul compact si dimensiunile reduse. Optional, discurile ergonomice pot fi folosite pentru reducerea spatiului folosit in concordanta cu nevoile tehnicianului.

Programarea - Memoria poate sa stocheze pana la 100 programe facilitand administrarea programelor standard si editabile  de ardere a ceramicii. 3 nivele de racire sunt disponibile pentru reducerea temperaturii in ceramica fina.

Siguranta - Este echipat cu copii de siguranta in cazul intreruperii curentului electric care protejeaza setarile in timpul arderii, permitandu-i tehnicianului sa continue fara a-i compromite lucrarea. Mai mult, poate chiar salva parametrii programelor de ardere pe un stick USB.

Caracteristici: 

  • Cuptor de ardere a ceramicii
  • Control cu precizie a temperaturii, secvente de ardere sigure;
  • Contine 100 programe;
  • Port USB pentru update si salvari de soft
  • Design compact
  • Usor de operat

Dimensiuni

  • Inaltime: aprox. 605 mm
  • Latime: aprox. 278 mm 
  • Greutate: aprox. 22 kg

Produse similare