Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.

Virtual Refill Cadbite 2x50 ml Ivoclar

607908
In stoc furnizor

237,27 lei

20 de ani de experienta
Asistenta gratuita
Livrare in 24h

Descriere

Virtual Ivoclar Vivadent este un material de amprenta vinil polixiloxan creat pentru a corespunde celor mai noi tehnici de amprentare.

Avantaje:

 • Rapid
  Cum materialul necesita un interval de timp pentru aplicare intra-orala de numai 45 secunde, riscul de  distorsiune si aplicare gresita datorita miscarilor de maxilar ale pacientului este semnificativ redus.
  In acelasi timp, Virtual CADbite garanteaza suficient timp necesar prelucrarii pentru a permite copierea  muscaturii a intregului arc.
 • Puternic
  Datorita duritatii finale mari a materialului de 32 Shore-D si rezistentei crescute contra ruperilor, copierile cu Virtual CADbite sunt usor de aranjat si frezat. In plus, sunt evitate nedoritele resturi atunci cand se ajusteaza pozitia turnarilor in articulator.
 • Scanabil
  Ca raspuns la nevoile utilizatorilor de CAD/CAM din toata lumea, Virtual CADbite ofera o suprafata reflectoare. Livreaza rezultate excelente in momentul capturarii de imagini cu dispozitive de scanare intraorala. Acest atribut permite profesionistilor in stomatologie sa includa date antagoniste direct in modelul restaurarilor dentare construite cu tehnologia CAD/CAM

Mod de ambalare:

 • 1 cutie x Virtual Refill Cadbite 2x50ml