Acest website foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii pe acest site implica acceptarea lor de catre dumneavoastra.

Trusa RS/RSX Line Bego Semados

57949
In stoc furnizor

7 135,76 lei

20 de ani de experienta
Asistenta gratuita
Livrare in 24h

Descriere

Trusa ghidata completa pentru implantele RS/RSX.

Noua trusa Bego Guide RS/RSX-Line indica faptul ca plasarea ghidata a implantului este posibila acum cu implanturile Bego Semados RS/RSX.

Urmand lansarea de succes a trusei chirurgicale complet ghidata pentru linia S de la Semados la IDS in 2013, Bego completeaza gama de produse Bego Semados RS/RSX cu chirurgie ghidata.

Pe baza trusei Bego Guide S-Line, detaliile viitoare au fost imbunatatite pentru a face mult mai convenabila folosinta produsului. Proaspat dezvoltate au fost, de exemplu, marcajele de adancime, care sunt optimizate pentru utilizarea cu un sablon de perforare si ofera utilizatorilor informatii exacte cu privire la masura in care burghiul este in continuare proeminent din sablon. Acest lucru este util daca structurile anatomice, cum ar fi podeaua sinusala sau canalul nervos, sunt foarte apropiate. Conectorii cu racord au clichet, fiind o noua aparitie care este utila in situatiile in care deschiderea maxilarului este foarte mica. Noua trusa foloseste mansoanele master cu mecanisc de blocare integrat pentru lingurile Bego Guide, cunoscute din trusa de ghidare S-Line Bego. Aceasta inseamna o mare compatibilitate cu sistemele de planificare disponibile la lansarea pe piata.

Mod de ambalare:

1 trusa include: 

  • Container;
  • Nu contine modul de freza de diametrul 5,5 sau stopurile pentru freza.

Descarca documentatie

Catalog BEGO