Trusa Bego Semados S-Line Bego Implant

57340 / 57340
BEGO IMPLANT SYSTEMS
In stoc furnizor
7.176,68 lei
Cantitate

Ai nevoie de asistenta din partea consultantilor nostri?
Iti stam la dispozitie cu orice informatie de care ai nevoie!
 • Livrare gratuita la comenzile peste 200 lei Livrare gratuita la comenzile peste 200 lei
 • Retur gratuit Retur gratuit
 • Livrare in 24h Livrare in 24h

Trusa chirurgie pentru implanturile S-Line.

Gama Bego Guide System ofera o gama mare de scenarii de aplicatii diferite(in unele cazuri, in functie de sistemul de planificare utilizat).

Diverse sisteme de mansoane:

 • Sablon pilot pentru pozitionarea rapida si simpla a primei gauri de foraj, indiferent de sistemul de implant utilizat;
 • Sablon chirurgical complet ghidat pentru utilizarea truselor Bego Guide Trays in scopul plasarii complet ghidata a implantului. Toate golurile de adancime sunt ghidate, insertia ghidata a implantului fiind posibila.

Diferite tipuri de suport:

 • Dinte suport:

Cu dentitia reziduala, sablonul este pur si simplu sustinut de dintii ramasi cu gropi si capete libere sustinute de dinti, sablonul se sprijina pe gingie.

 • Mucoasa suport:

Pentru proceduri minimal invazive. O scanare a protezei este indicata, forajul transgingival si insertia fiind posibile.

Diferite sisteme de planificare:

 • Fara propriul program soft de planificare:

Daca nu aveti programul soft de planificare, centrul de planificare a ghidului Bego va poate oferi cu usurinta un plan si un sablon.

 •  Cu propriul program soft de planificare:

Daa aveti programul soft de planificare atunci acesta este prerechizitul ideal pentru Bego Guide System. Ca o regula, programul din soft este compatibil cu Sistemul Bego Guide. O lista cu sistemele curente poate fi gasita sub „Sisteme de planificare”.

 

Chirurgie ghidata- super simplu!

Trusele Bego Guide sunt complementul perfect la implatul dumneavoastra Bego Semados!( la momentul curent este compatibil cu liniile S, RS si RSX)

Trusa de ghidare faciliteaza implantare complet ghidata a implanturilor Bego Semados( S3.25-4.5 si RS/RSX 3.0-4.5). Pentru utilizarea acesteia, aveti nevoie de un sablon Bego Guide, a carui productie se bazeaza pe un plan tridimensional de implantare virtuala, acesta fiind echipat cu mansoane master Bego Guide. Acest tip de sablon este disponibil de la o gama de furnizori. Puteti gasi aici o lista actualizata de sisteme compatibile:

 https://www.bego.com/implantology-solutions/guided-surgery/compatible-planning-solutions/ . 

Cele mai importante detalii:

 • Linguri auto-blocante:

                 Doua maini in loc de trei: cu noua tehnologie Bego, lingurile autoblocante Bego Guide- plasarea implantului ghidat este si mai convenabila. Cu aceasta metoda, nu aveti nevoie de o mana suplimentara pentru a tine lingura de reducere, Bego Guide Spoon. Pur si simplu introduceti lingurile de ghidare Bego in mansonul principal(A sau B) si fixati-le in pozitie cu o mica miscare.Lingurile de ghidare sunt acum blocate in sablonul de gaurit si va puteti concentra atentia maxima asupra forajului. O miscare mica in sensul opus este suficienta sa deblocheze lingurile, permitandu-va sa treceti la urmatoarea pozitie de implat, rapid si convenabil.

 • Abordarea deschisa a sistemului:

                 Cu trusa Bego Guide nu trebuie sa va legati la lucru cu un anumit sistem de ghidare. Sistemele de implant Bego ofera unei game largi de distribuitori ai sistemelor de planificare, posibilitatea de a implementa trusele de ghidare Bego in programul soft respectiv astfel incat, sa puteti continua sa lucrati cu sistemul dumneavoastra preferat. Placile de ghidare Bego sunt deja compatibile cu o multime de sisteme diferite. Puteti gasi lista atasata mai jos sau sa va adresati site-ului direct despre compatibilitate: https://www.bego.com/implantology-solutions/guided-surgery/compatible-planning-solutions/ . 

Mod de ambalare:

1 truse contine:

 • Container;
 • Nu include modulele de freza S cu diametrul de 5,5 sau stopurile pentru freza.

  Produse similare