//// Categorii de produs

Informatii utile

Garanție și service

Toate produsele comercializate prin intermediul acestui magazin virtual, sunt noi, în ambalajele originale și beneficiază de garanție conform legislației în vigoare (OUG 21/1992, republicată, cu modificările și completările ulterioare și Legea 449/2003 și politicilor comerciale ale producătorilor.

Sunt însoțite de certificat de garanție toate tipurile de echipamente prezentate pe site, excepție fac produsele consumabile, care nu beneficiază de garanție. Certificatul de garanție este emis de către producător/furnizor sau Vânzător și garantează Cumpărătorul împotriva oricărei non conformități a bunurilor și serviciilor, cu excepția uzurii normale, pentru o perioadă cuprinsă, după caz, între 12- 24 luni de la data emiterii facturii de vânzare. Condițiile de acordare a garanțiilor pot varia în funcție de producător/ furnizor și sunt stabilite în politicile comerciale ale fiecărui producător.

Dacă echipamentele se defectează în perioada de garanție, reparația este asigurată după caz,de către distribuitor sau producător, care va prelua întreaga responsabilitate a rezolvării garanției.

După expirarea termenului de garanție, Cumpărătorul poate pretinde, contra cost din partea Vânzătorului, remedierea sau înlocuirea produselor care nu pot fi folosite în scopul pentru care au fost realizate ca urmare a unor vicii ascunse apărute în cadrul duratei medii de utilizare, în condiţiile legii.

Produsele livrate sunt noi și provin din surse autorizate.

Garanția este valabilă pe teritoriul României, în cazul în care nu se precizează altfel în certificatul de garanție care însoțește produsul.

Dacă în momentul recepției veți constata lipsa certificatului de garanție al produsului, trebuie să ne anunțați în maxim 48 de ore de la primirea produsului pe adresa de email comenzi@doriotdent.ro sau la numărul de telefon 0257-254.638. Orice sesizare ulterioară nu va fi luată în considerare. Păstrează certificatul ca să poți beneficia de garanție, dacă va fi nevoie.