//// Categorii de produs

Digital dentistry

Stomatologia digitală își face loc în tot mai multe cabinete și laboratoare de tehnică dentară. Soluțiile sunt din ce în ce mai diverse, precise și accesibile.

Digital dentistry pentru Tehnicieni

În cele mai multe cazuri, digitalizarea în laborator se face treptat. Care sunt primele achiziții și cum gestionăm toți pașii necesari pentru evoluția către un sistem CAD-CAM?

Vezi detalii
Digital dentistry pentru Stomatologi

Fluxul de lucru digital începe direct din cabinetul medicului, la achiziția unui scaner intraoral. Cum ar trebui să utilizăm stomatologia digitală în cabinet pentru rezultate cât mai eficiente?

Vezi detalii
Precizie — eliminarea erorii umane
Rapiditate — gestionarea productivă a timpului
Eficientizare — mai mult output, mai puține resurse
Materiale premium: zirconiu, PMMA, ceară, etc.

Ce înseamnă Digital Dentistry?

Ce înseamnă Digital Dentistry?

Stomatologia digitală poate fi definită într-un domeniu larg ca orice tehnologie dentară sau dispozitiv care încorporează componente digitale sau controlate de computer.

Stomatologia digitală își mută granițele de la noutate la necesitate. Zâmbet estetic, design pe calculator, timp scăzut de realizare a lucrărilor, sunt doar câteva dintre cuvintele cheie care descriu tehnologia modernă.

Sistemul CAD-CAM oferă un flux de lucru stabil, cu erori minime, pentru a satisface fiecare participant al întregului sistem: de la pacient, cadre medicale, la laborator de tehnică dentară. Digital Dentistry înseamnă, în viziunea noastră: siguranță, transparență, creativitate, mai puține resurse. Digital Dentistry înseamnă viitorul medicinei și tehnicii dentare.

Pentru cine este potrivit?

Pentru cine este potrivit?

Digitalizarea poate fi soluția pentru orice medic sau tehnician dentar.

  • Stomatologia implantară asistată de computer – inclusiv proiectarea și fabricarea ghidurilor chirurgicale
  • Radiografie digitală – intraorală și extraorală, inclusiv tomografia computerizată cu fascicul conic (CBCT)
  • Fabricarea CAD-CAM a coroanelor, punților, fațetelor, etc
  • Fotografie — extraoral și intraoral
  • Practica și gestionarea dosarelor pacienților – inclusiv educația digitală a pacientului
  • DSD – Digital Smile Design, pentru control

Digital Dentistry Workflow

Fluxurile digitale simplifică și sporesc precizia tuturor lucrărilor efectuate pentru pacienți. Mai puține resurse, timp mai scurt de execuție și un nivel de calitate greu de egalat prin execuția manuală.

Etape

Cabinet stomatologic

Laborator de tehnica dentara

1.Prima vizită

Studiu pacient + fotografii

2.Radiografie

Studiu radiografie

3.Tratament / preparare

Tratamente / preparare

4.Scanare / amprentare

Scanare intraorală / Amprentare pacient

Recepția scanului intraoral / Recepția amprentei pentru scanare în laborator. Turnare model

5.Design

Soft de design (ExoCAD, 3Shape)

6.Digital Smile Design

Verificarea DSD cu preferințele pacientului

Crearea unei simulări digitale pentru pacient

7.Executare lucrare provizorie

Executare 100% digitală - Mașină de frezare Ivoclar Vivadent sau imprimantă 3d Formlabs - materiale: PMMA

8.Probă

Inserarea lucrării provizorii

9.Executare lucrare definitivă

Executare 100% digitală - Mașină de frezare Ivoclar Vivadent - materiale: metalo-ceramică, zirconiu, compozit, disilicat de litiu

10.Cimentare

Cimentare definitivă și fotografii

Povești de succes

After collaborating for more than 12 years, I can say that Doriot Dent is the most serious company we have ever worked with. They are very trustworthy, they evolve with the needs of the market, they support the doctors’ learning in every way, they hold amazing conferences so we can learn about the new techniques and new equipment and there are only benefits to collaborating with them on the long run. We, as a dental clinic, are happy to be their customer, partner and friend.

Mátyás Pongrácz Pomadent, Targu Mures

Calitatea lucrarilor si tratamentelor depinde de produsele si materialele pe care la folosim. Am gasit in produsele Doriot Dent calitatea de care avem nevoie in laboratorul nostru de tehnica dentara digitalizat, iar comunicarea prompta pe care o avem cu Doriot, ne asigura o relatie de colaborare foarte buna. Recomand cu incredere.

Oral Design Alba

Pot spune doar, ca m-ai ajutat de fiecare data, indiferent daca am avut nevoie de materiale consumabile cu valori mai mari sau mai mici, sau de echipamente. Colaboram de cativa ani buni si de fiecare data cand iti scriu sau te sun, ca vreau ceva de la Doriotdent, tu esti draguta si-mi trimiti. Chiar si ultima comanda, care a fost o chestie foarte ieftina, mi-ai trimis-o cu aceeasi promptitudine, cu care mi-ai trimis si comanda de zirconiu, cu o valoare mult mai mare. Multumesc frumos!

Yoda Dent

Colaborarea cu Sebastian a fost intotdeauna una foarte buna. Apreciez mult rapiditatea cu care raspunde la solicitarile noastre si ca intotdeauna gaseste solutii pentru a onora comenzile si pentru a face cele mai bune oferte. Multumim!

Dent Complet

Colaborarea cu firma Doriotdent este una foarte buna . Sunt oameni promti si exceptionali!

Zoran Paunchici Zokident

In opinia noastra, cel mai important activ al firmei Doriot Dent este reprezentat de echipa sa si de experienta in domeniul dentar. Membrii echipei Doriot Dent arata un nivel inalt de profesionalism si experienta in gestionarea si gasirea de solutii diferitelor probleme aparute in laboratorul nostru, acestea fiind dovedite prin implicare, promptitudine si comunicare. Toate cele mentionate mai sus reprezinta cele mai importante motive care ne-au facut sa credem ca firma Doriot Dent poate fi un partener de incredere.

David Stanila Sab Premium Dent

Colaborarea cu firma dvs este foarte bună, suntem foarte mulțumite de promptitudinea dvs, de oferte și de diversitatea produselor. Mulțumim mult!

Dora Adoc Mondor Calident

Meritați toate laudele pentru felul în care vă ocupați de comenzi ,am apreciat întotdeauna soluțiile voastre bine gândite! Mulțumesc!

Ionela Havran Dental Design

Ne bucura foarte mult colaborarea pe care o avem cu voi, atat pe partea de cabinet cât si pe partea de laborator. Avem doar cuvinte la superlativ pentru Sebi care ne raspunde rapid si prompt tuturor solicitarilor noastre. Speram sa colaboram la fel de frumos în continuare!

Alverna Dental

Multumesc pentru serviciile impecabile si promtitudinea in colaborare.

Windent

Colaborarea cu cei de la Doriot Dent este caracterizata de profesionalism, promtitudine si o echipa pe care te poti baza si cu care te poti intelege. De 3 ani de cand colaboram impreuna, echipa Doriot Dent a fost mereu alaturi de noi si ne-a ajutat sa ne dezvoltam!

Whiteline

Cursuri Digital Dentistry

Toate cursurile