//// Categorii de produs

Partenerii noștri

Suntem una dintre cele mai mari companii de distribuție de produse stomatologice din România. Lucrăm cu o selecție de branduri premium, oferind un portofoliu vast de produse pentru cabinete stomatologice și laboratoare de tehnică dentară.

Categorii: Toate Stomatologie Tehnică dentară

ANAXDENT

Germania www.anaxdent.com/en

Produse premium pentru tehnică dentară, cum ar fi: compozit, disc PMMA, pasta de lustruit pentru ceramica, masa de ambalat și multe alte materiale necesare pentru laboratorul dentar.

ASTRA MOBILI

Italia www.astrastyl.it/

Mobilier premium pentru cabinet: dulapuri, sertare și mese.

BAUSCH

Germania www.bauschpaper.com/

Foi de articulație pentru verificarea ocluziei. Consumabil pentru cabonetul dentar sau pentru laboratorul de tehnica dentara

BEGO

Germania www.bego.com/

Produse de calitate pentru cabinet stomatologic și laborator dentar, cum ar fi: masă de ambalat, nisip de sablare, creuzete și multe altele

CADStar

Austria www.cadstar.dental/en/

Scannere de laborator rapide si precise, compatibile EXOCAD cu scanări precise, fără necesitarea unei rescanări, flux de lucru rapid, acuratețe de până la 5 microni

CANDULOR

Elveția www.candulor.com/en

Produse de exceptie pentru realizarea protezelor. Papilometru, garnitura de dinți, acrilat termpolimerizabil, periuță de dinți pentru proteza, pastă pentru lustruit și multe altele pentru laboratorul dentar și realizarea protezelor.

CEKA-PRECILINE

Belgia www.ceka-preciline.com/contact.php

Atașamente și accesorii lucrări mobilizabile, cum ar fi: matrici duplicare, bonding ceramica și multe altele.

CENDRES+ METAUX

Elveția www.cmsa.ch/en/

Gamă largă de produse pentru industria stomatologică și fabricarea dinților în laborator: acrilate, lichid de expansiune, lichid de modelare, ceramică lichidă și multe altele.

CHEMA ELEKTROMET

Polonia chema.rzeszow.pl/en/

Produse utilizate în stomatologia generala și endodonție.

DENTSPLY SIRONA

SUA www.dentsplysirona.com/ro-ro

Produse pentru tehnică dentară. Materiale pentru laborator: disc zirconiu, ceramica, ingoturi pentru realizarea dinților, disc PMMA, pudra pentru restaurări și multe altele necesare în crearea și restaurarea dinților și a protezelor.

Vizualizate recent

Nu ai văzut nici un produs până acum